Instalatii Auto GPL

Instalatiile GPL ofera o solutie alternativa de alimentare cu combustibil a motoarelor pe benzina. Se impart in urmatoarele categorii in functie de caracteristicile automobilului dvs:

  • Instalatii GPL carburatie sau injectie fara sonda lambda
  • Instalatii GPL injectie cu sonda lambda
  • Instalatii GPL secventiale

Instalatii GPL BRC

INSTALATIILE auto gpl BRC sunt cele mai cunoscute echipamente italiene reprezentand un sistem de conversie a motoarelor alimentate cu benzina, pe un combustibil alternativ mai ieftin si mai ecologic, GPL-ul. Firma producatoare are o experienta de peste 25 de ani in acest domeniu. Instalatiile auto GPL sunt vandute in 60 de tari si sunt certificate ISO 9001. Firma noastra este autorizata R.A.R. sa monteze aceste instalatii gpl pe autovehicule cu motoare avand aprindere prin scanteie si puteri intre 38 kw si 134 kw. Exemple de autovehicule pe care se poate monta instalatiile gpl brc: Dacia, Daewoo Matiz, Daewoo Cielo, Daewoo Nubira, etc.

Instalatii GPL Tomasetto Achille Spa

Compania italiana proiecteaza si produce componente de calitate pentru instalatii GPL destinate automobilelor.
Tomasetto Achille produce multivalve pentru rezervoare de GPL pentru automobile, reductoare de presiune (vaporizatoare) pentru GPL, ventile electromagnetice, puncte de umplere pentru GPL si alte accesorii pentru echipamente de gaz pentru autoturisme.